Hotel Ter Duyn Domburg

Welkom thuis!

Aan de voet van de duinen, op slecht 30 meter van het strand, biedt Hotel Ter Duyn pure luxe en comfort. Een bijzondere plaats waar u zich tegelijk thuis en in een compleet andere wereld van rust en comfort waant…Te gast zijn in Hotel Ter Duyn wordt gekenmerkt door aandacht, kwaliteit, luxe en comfort.

  

Vanaf 15 juni 2005... Hotel Ter Duyn

Upgrade van Hotel Huis Ter Duyn naar Hotel Ter Duyn

Hotelier Rik Koelemij nam op 15 juni 2005 de exploitatie over van Hotel Huis Ter Duin. De ambitieuze hotelier pakte de zaken grondig aan en liet het uit 1910 daterende pand volledig strippen om vervolgens alles van de grond af weer op te bouwen. Over elk detail is nagedacht. In het gehele hotel, op alle kamers maar ook over het bijzondere ontbijtconcept. Iedere ochtend wordt een verrassend, royaal en afwisselend ontbijt geserveerd aan uw kamer. Het geeft u het rijke gevoel van privacy, intimiteit en de luxe van bewegingsvrijheid om op uw gemak de inwendige mens te versterken in de rust en de aangename sfeer van de eigen kamer.

 Na de volledige renovatie zetten wij nu de verfijning door tot in de kleinste details.

 

Geruisloos verwennen

Wij werken hard om vanuit onze kernwaarden onze gasten iedere dag weer geruisloos te verwennen. Ons doel is om U als gast “het thuis gevoel” te laten beleven.

Wensen?

Als u wensen heeft horen wij dit graag van u. Wij stellen alles in het werk om u van dienst te zijn en om uw verblijf zo ontspannen en plezierig mogelijk te maken.

 

Wij hebben de keuze gemaakt om met vele kwaliteitsmerken te werken.

Nespresso

Nespresso creëert de ultieme koffie-ervaring, momenten van oprecht plezier, waar, wanneer en hoe u maar wilt op uw eigen Suite. Door de essentiële espresso te leveren – koffie van topkwaliteit met een rijke maak en een delicate crema – zorgt Nespresso ervoor dat u naar hartenlust kan genieten van een perfect kopje koffie.  

Logo_Nespresso.jpg


Nieuw...Pure tea

Met Pure Tea presenteren wij u een nieuw, 100% biologisch
en authentiek theeproduct. De smaak, de geur en de prachtig kleurende
theeblaadjes maken theedrinken tot een ware beleving. Geniet van deze
bijzondere thee.

 puretea2.jpg

IITALA 

Het servies op de kamers is van IItala; het Scandinavische topmerk dat bekend staat om mooie vormgeving en uitstraling.

iittala-logo.jpg

Villeroy & Boch

Het bestek op de kamers is van Villeroy & Boch; prachtig ontworpen en stijlvol bestek.

Villeroy&boch.jpg

 

Rituals

Mooie en verfijnde producten om uzelf heerlijk te verwennen in de badkamer.

Norma matrassen en bedden

De heerlijke bedden en matrassen zijn van Norma; oudste en zeer ervaren bedden en matrassenmaker in Nederland. Bedden en matrassen worden grotendeels vakkundigheid en vakmanschap met de hand gemaakt.

norma-logo.jpg

Philips

De prachtige flatscreens op de kamers zijn van Philips; een geweldige beeldkwaliteit en kwaliteitsmerk die geen uitleg nodig heeft.

logo_philips.jpg

Nieuws